Sommar och sol och onda tänder

Har du drabbats av problem med dina tänder under resa eller semester? Du vet väl att det finns snabb hjälp att få. Akuta mottagningar finns runt om i landet. Kontakta en mottagning direkt.

Mardrömmen är väl ändå att få problem med hälsan eller liknande medan du är på semester eller resande fot. Om du är på jobbresa och ska träffa oerhört viktiga kunder eller leverantörer och olyckan drabbar dig, vad gör du då? Tänk dig att du äter frukost på hotellet innan en viktig workshop med er nya klient. Plötsligt knakar det till i munnen och din brygga eller bro har gått i smulor. Det svartnar för ögonen och allt faller samman. Vad gör du i en sådan här situation? Det kan vara svårt att tänka klart. Förhoppningsvis lyfter du genast luren och ringer en akuttandläkare i Stockholm.

Snabba lagningar och garantiarbeten

Du kanske befinner dig på resa och olyckan är framme. Biter du söder eller av en tand eller tappar en lagning så kan du få snabb hjälp. Mindre ingrepp och vanliga lagningar kan vilken tandläkare som helst hjälpa dig med, förutsatt att de har tid såklart. Hos en akuttandläkare finns utrymme i kalendern. De kan hjälpa till snabbt och med det mesta. Har du ett mer omfattande problem? Har kanske just din brygga eller bro gått sönder? Även då kan du få hjälp. Kontakta akuttandläkaren direkt så kan de skapa en provisorisk bro så du ändå kan genomföra ditt viktiga möte med tänderna i munnen. En provisorisk bro är inte exakt lika snygg som en ordinarie, men den fyller din glugg och ingen kommer att tänka på detaljerna. Du kan i lugn och ro genomföra din affärsresa och avluta alla dina möten. När du kommer hem kontaktar du bara din vanliga tandläkare för en långsiktigt lagning mot garanti.

Ont, det gör ont

Har du galet ont i helgen? Kanske sådär så du inte vet var du ska ta vägen. Även då är det enkelt att kontakta en akuttandläkare. Troligen kan de hjälpa dig att laga det som gått sönder eller att motverka infektioner och annat som ligger bakom smärtan. Så gå inte och ha ont, ring om hjälp så löser det sig mycket snabbt. Har du bitit sönder en tand eller tappat en lagning så kan det orsaka ilningar och smärta som är olidlig. Slipp att må dåligt. Gå till tandläkaren även under helgen och fortsätt livet utan onda problem.

2 Sep 2020