Skalfasader ger dig leendet tillbaka och installeras snabbt i Malmö

Är du orolig för ditt leende men har också frågor om hur tandblekning kommer att påverka din munhälsa? Då är skalfasader lösningen för dig, och de installeras snabbt och enkelt i Malmö.

Känner du att du undviker att le för att du är orolig för hur dina tänder ser ut? Dricker du kaffe på morgonen, te på eftermiddagen, och kanske snusar eller röker du? Med tiden medför detta att dina tänder blir missfärgade vilket kan leda till att du som mest gör ett halvdant leende när du möter olika personer. Eller du kanske inte känner att du kan skratta riktigt när du är med om något riktigt roligt. Tyvärr får man bara en chans att göra ett första intryck, och om du känner att du inte kan le för att dina tänder har sett bättre dagar så finns det en snabb enkel lösning genom att installera skalfasader.

Skalfasader installeras snabbt och enkelt

Skalfasader installeras snabbt och enkelt i Malmö. Skalfasader är små porslinshöljen som fästs på dina tänder och på så sätt får du ett leende som en Hollywoodstjärna. Innan det lilla ingreppet görs så fotograferas och undersöks dina tänder för att du ska få skräddarsydd service. Det är också möjligt att få en gratis konsultation för att se om just skalfasader är något som du ska satsa på. Mottagningen i Malmö använder sig av material av högsta kvalitet och du garanteras ett resultat som du kommer att bli nöjd med. Läs mer om skalfasader på denna sida: skalfasadmalmö.se

24 Feb 2022