Reglera tänderna med invisalign

Om du är trött på dina sneda tänder så kan det vara dags för dig att göra dem raka med hjälp av invisalign. Metoden är mycket skonsam och effektiv och du kommer inom kort ha jämna och fina tänder.

Att reglera tänderna behöver inte betyda att man använder en tandställning, tack och lov, utan det finns mer moderna sätt att få raka tänder. Förr i tiden fick många stå ut med den hemska tandställningen i metall som kunde vara både obehaglig och ohygienisk eftersom det med den kunde vara svårt att komma åt att borsta tänderna ordentligt.

Nu kan en tandställning fästas på insidan så den inte syns och det är mycket uppskattat hos användaren. Det finns också en ännu bättre metod som heter invisalign, med hjälp av vilken man snart får raka och fina tänder - som gör att man inte vill sluta le. Vill du prova denna smarta metod och du bor i området kring Göteborg så kan du snabbt hitta en tandvårdsklinik som utför invisalign genom en snabb sökning på internet. Du kan till exempel söka på tandreglering med invisalign i Göteborg och snart har du vad du letar efter.

Vad är invisalign?

Metoden med invisalign är mycket populär eftersom den ger resultat inom 3 månader. Metoden är mycket skonsam, så inget skav förekommer på tandköttet. Invisalign är en form av anpassade skenor till tandraden som reglerar en bit i taget. Detta innebär att man får byta ut skenorna allteftersom. Skenorna som placeras på tandraden är transparenta och därför helt osynliga.

14 Mar 2021