När det hänger på tänderna

Man behöver inte hålla sig i bakgrunden och missa roliga saker bara för att man skäms över sina tänder. En tandläkare kan förändra ditt leende på ett dramatiskt sätt genom tandreglering.

För den som upplever att tänderna står ut, sitter snett, är fula eller missfärgade, kan det kännas som ett hån att se kändisar med sina vita leenden. Det kan bli en vana att inte skratta och att inte visa tänderna på foton. Men man bör känna till att en skicklig tandläkare kan rätta till bettet och dessutom fixa till tändernas utseende så att de blir fina igen.

Att få nytt självförtroende

Skäms man över sina tänder kanske man inte söker det jobb man vill ha. Det är lätt att sjunka in i en känsla av hopplöshet och utanförskap. Men prioriterar man sig själv kan man skapa sig en annan framtid. Ta kontakt med exempelvis en expert på tandreglering i Göteborg. Det är inte svårare än så. Skenor i munnen, som man ibland skämtsamt brukar kalla räls, är det inte många som gillar. Eftersom utvecklingen har gått framåt, finns det trevligare skenor nu än förr. Fästena är skonsamma och med tanke på alla dina nya chanser i livet kan det vara värt mödan att besöka tandläkaren. Det är aldrig för sent för tandreglering. Det är också betydligt lättare att hålla rent i munnen om tänderna sitter på rätt plats, och tandborstningen blir mer effektiv.

Jämför dina foton framöver

Tandläkaren tar bilder på ditt bett som det ser ut nu. Dels för att kunna se vad som behöver åtgärdas, men också som en dokumentation allt eftersom dina tänder blir finare. Sedan tar man bilder när arbetet är klart. Du kommer att häpna över skillnaden när du har fått ordning på ditt bett. Tandregleringen blir starten på ett nytt liv, där du söker drömjobbet, träffar mer folk och ler med självförtroende mot vilken kamera som helst. Du kommer garanterat att märka skillnaden när du tittar på dina egna gamla foton också. Det fina leendet kanske inte är så långt borta som du tror. Det finns allt från kronor och bryggor till tänder som sätts fast med titanskruvar. Din tandläkare kan förklara vilka fantastiska möjligheter du har. Gå dit och ta reda på hur tandreglering kan fungera i ditt fall. När det gäller färgen finns det både tandblekning och skalfasader, så du kan få tänderna precis så vita som du vill ha dem. Läs mer om tandreglering på denna sida: https://www.tandregleringgöteborg.se

2 Oct 2020