Hallonbergens varmaste leende

Var du än bor i Stockholmsområdet har du nära till en tandläkare. Du får proffsigt bemötande såväl i Hallonbergen som inne i city, och du väljer själv precis hur ditt leende ska se ut.

Vill du ha skalfasader? Eller vill du korrigera dina sneda tänder? Det går lika bra hos en tandläkare i Hallonbergen som någon annanstans. Väljer du en tandläkare i närheten, kan du lätt gå dit på regelbundna återbesök. Ditt leende, om det ska vara kritvitt eller bara lite ljusare, är en nyansskillnad, som du också kan diskutera med din tandläkare.

Patienten är en värdefull kund

Vissa behandlingar kostar en hel del, men det är en investering i livskvalitet för många. Får man ett bättre jobb, eller man känner sig bättre till mods i sociala sammanhang, kan det väl inte värderas i pengar. Hela livet kan förändras om man unnar sig att må bra. För några är det att gå ner i vikt, för andra att få någorlunda snygga tandrader.

Kanske önskar du en osynlig tandskena i plast, så kallade invisalign. Eller så vill du bara ha hjälp med att fylla en glugg med en konstgjord tand, ett implantat.

Det finns tandvårdsförsäkringar och det finns avbetalningsplaner, beroende på vad man har behov av för behandling och vad tandläkaren har för taxa. Det är fri prissättning, så du kan fråga på priser hos olika tandläkare. Men du väljer den du har förtroende för och trivs med, och för tandläkaren är du en värdefull kund som de vill vara aktsamma om. Läs mer om tandläkare på denna hemsida: https://www.tandläkarehallonbergen.se

9 May 2021