Estetik och tandvård

Har du längtat efter en ny tandrad sedan du var liten? Vill du ha ett leende som speglar din själ och inte bara ger ett skevt intryck? Är dina tänder sneda och vinda och du känner dig olycklig?

I den perfekta av världar vore vi alla vackra och åtråvärda inget skulle sitta fel och inget vara orsak till hån och löje. Men den världen är inget annat än en fantasi. För den bygger på en norm om att vi alla är lika och inget kan vara mer missvisande. Alla människor är byggda av samma material men de är skapade på helt olika sätt. I några enstaka fall finns det identiska tvillingar, men vem vet om inte deras tänder ser lite olika ut. Vi tänker ofta på det identiska som det som sitter på utsidan.

Estetisk tandvård när den är som bäst

Inom den estetiska tandvården finns det givetvis plats för människor som vill få en vackrare tandrad. De kanske lider av den de har och det kan hämma dem i livet. Men den estetiska delen är till så mycket hjälp för de som råkat ut för en olycka eller av annat skäl behöver hjälp med att få till sitt leende. Det är allmänt känt att dåliga tänder förknippas med ohälsa och att ohälsa faktiskt skapar dåliga tänder. Inte undra på att så många människor vill se fina ut i munnen. En rolig parallell är att alla hästhandlare förr synade hästen i munnen innan det blev köp av. Så hälsa och tänder hänger ihop. Läs mer om estetisk tandvård på denna hemsida: estetisktandvårdstockholm.nu

16 Jun 2021