Ersätt dina saknade tänder med tandimplantat

Det finns mycket folk som har gluggar i tandraden. Man kan åtgärda det och anlita en tandläkare för tandimplantat i Stockholm. Få tillbaka ditt självsäkra leende med en konstgjord tand.

Man kan ha slagit ut en tand genom en olyckshändelse, men man kan också ha fått en inflammation som var så allvarlig att tanden måste dras ut. Även om det har gått många år är det aldrig försent att få det där fina leendet du hade tidigare. Kontakta en tandläkare som är expert på tandimplantat i Stockholm, och be dem om att sätta dit en ny tand. Du kan välja vilken sort du vill ha och du kan till och med välja vilken nyans du önskar få på den.

Titanskruvar sitter fast

Det är mycket populärt att skruva fast en konstgjord tand med titanskruv. Fördelen med detta är att titan är ett speciellt ämne som lätt förenas med vävnaden i käken. Det blir bokstavligen som en egen tand som växer fast på ett naturligt sätt.

Det finns andra metoder också, som kronor och bryggor. De proteser som var så vanliga förr ser man alltmer sällan. Förr hade folk inte råd att laga tänderna, så man drog ut dem och skaffade protes istället. Det var det billigaste alternativet. Inflammationer kunde sprida sig i munnen, och sådant kanske inte alltid går att åtgärda på ett bra sätt. Med alla moderna alternativ kan man bygga på de tandstumpar som finns eller så sätter man dit en helt ny, konstgjord tand med tandimplantat i Stockholm.

18 Jan 2021